Gevelisolatie

Energie besparen met gevelisolatie

Stukadoorsbedrijf de Koning is specialist in het aanbrengen van gevelisolatie. Vele projecten hebben wij naar volle tevredenheid van de klant afgerond. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met vrijwel alle gevelisolatie systemen op de markt. Wij zijn niet merk gebonden waardoor wij u kunnen voorzien van het juiste advies.

Gevelisolatie wordt toegepast in nieuwbouw en renovatie. Gevelisolatie kan zorgen voor verfraaiing van de gevel. Veel woonwijken zijn inmiddels door de kleurrijke afwerking opgewaardeerd. De verkoopbaarheid / verhuurbaarheid van de woning wordt daardoor verhoogd.

De isolatiedikte is in principe onbegrensd waardoor zeer hoge isolatie-waarden haalbaar zijn. Dit in tegenstelling tot veel andere isolatiemethodes.
Bouwfysische en bouwtechnische problemen kunnen worden opgelost. Koudebruggen kunnen veelal eenvoudig worden voorkomen.

Gevelisolatie verhoogt het leef comfort in de woning, de temperatuur van de binnenmuur gaat voelbaar omhoog. De relatieve vochtigheid van de binnenmuur daalt dus minder kans op schimmels.

Wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds Gevelisolatie en kunnen u voorzien van een verzekerde garantie tot wel 20 jaar.